En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

torsdag 15. august 2013

Takk for oss, Hellas, vi kommer tilbake!!

 I 2,5 måned har vi fartet rundt i Hellas! Det kan anbefales, i aller høyeste grad! For et land og for et folkeslag og vi har fått være en del av dette! Måtte dere (grekerne) klare dere gjennom høstens stabaser (rent økonomisk) og fortsette som dere stevner, det fortjener dere!!!

Nå lader vi opp til overfart til Italia, enda et stykke vestover for vårt endelige mål: Karibien! I morgen, og dagene forut får vi prøvd oss litt ut på vår første seilas som varer mer enn 2 døgn. Vi er godt forberedt og gleder oss!
Og det ser ut som vi får selskap. 2 seilbåter ligger parat, sammen med oss + en diger motorbåt. Den brukte forresten 1 time på å fylle diesel i dag, 3 dieselebiler måtte til!  Er glad vi slipper det, vi får klarer oss med vindkraft! ;-)

Vi har det meget bra! Vi får tatt oss ut og ser meget ruskete ut når vi ankommer havner. (Omtrent som vi ser ut når vi har tatt oss ut på Hallingskarvet, eller en dag i slalombakken.... ;-))

Nå blir vi nok noen dager offline!  Men vi kommer sterkt tilbake ;-)

1 kommentar:

  1. God tur over til Italia , husk å holde utkikk.
    Gleder oss til å høre om overfarten.

    Masse klemmer fra Laksevåg

    SvarSlett