Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

torsdag 15. august 2013

Jomfru Marias Himmelfart

Kirken var pyntet til trengsel i dag, på Jomfru Marias Himmelfart. "Alle" var innom kirken, vi og, men Den ortodokse kirke tar selve liturgien kvelden i forveien! Smart!

Klokkeren fikk utøvd sin kunnskap i klokkespill i går, ja det er såpass høylydt at folk stopper opp å snakke og bare lytter. (Klokkeren hadde sikkert vært fornøyd hvis han hadde fått det med seg!) I dag har klokkeren vært mer "moderat", vi har vel kun hørt 3 klokkespill?
I dag er det som sagt nasjonal høytidsdag og oss fortalt den viktigste festivalen etter påske. De feirer også navnedag for Maria. Nå skal de feire i flere dager, men det er med dans og musikk! ;-) (Liturgien gjorde de jo unna i går kveld!)

Vi har fått vandret rundt i byen og nydt gresk gjestfrihet en dag til. Ellers har vi hatt litt vedlikehold på båten bl.a. har vi prøvd å finne ut hvor det "lekker" litt.... pumpen går med jevne mellomrom, når den ikke skal!
Litt italiensk preg av bebyggelsen!
Vi fant kilden! Lykkelig var vi for det! I 35 gr. er det en "prøvelse" med reperasjoner under dekk. Og Bjerkåsen himself utbrøt plutselig: "Det renner mer av meg, enn den pumpen!!!"

I morgen blir det handling på supermarkedet! I dag hadde bare bakeren og vinhandleren åpent.... Vinhandleren var forresten veldig hyggelig og ønsket oss riktig GOD tur videre!

Så blir det Police Autority for utstempling og "litt ut på dagen" er vi nok avgårde mot Italia. Blir veldig spennende med 3-4 dagers seilas! ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar