En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

torsdag 8. august 2013

Fruen i sitt ess!

Med medbrakt Autosol fra Norge, kjøpt hos Claes Olesson, etter ønskeliste fra oss, av Ingelinn & Frode, blir det velstand ombord!  Dette har jeg, spesielt, ønsket meg i noen måneder nå! Så i dag har det vært landligge i Ayios Nikólas Marina og pussefillene har gått varme! Det er utrolig hvor stygt alt det rustfrie stålet blir. Det er ikke helt rustfritt.....

I morgen har vi avtalt med havnekapteinen at vi skal få litt diesel ombord, slik at vi er dobbelsikret for videre ferd vestover. Iflg. værmeldingen ser det ikke ut som vi vil få brukt for dieselen....., men for sikkerhetsskyld ;-)  Vi har fått anbefalt en koselig havn ca. 45 nautiske mil herfra, fremdeles på Kreta. Vi gleder oss til seilas igjen, blir litt rastløse av byvandring og trossene i land.

2 kommentarer:

  1. Så nå er rekkestøtter , pushpit og pullpitt like blank som på Spurs ?

    SvarSlett
  2. Ja, nå kan vi seile, om enn mulig, stolt avgårde ble blankpusset pushpit og pullpitt! MEN om de er like blanke som på Spurs, det spørs? Det var jo jeg som pusset, ikke du! Du får ta deg en tur ned å innspisere! ;-)

    SvarSlett