Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

tirsdag 20. august 2013

Oj, vi er kommet i en ny tidssone!

Etter 2 døgn i Italia, har vi oppdaget at Italienerne har annen tidssone enn Grekerne! ;-) (og oss). Skipsklokken vår tikker og går og må rettes manuelt. Mobiltlf. våre rettes automatisk...., men vi ser på skipsklokken, hvis vi må......  Så i morges dultet jeg til Bård da klokken var 08:10 etter hans armbåndsur som henger i lugaren, og sa at nå var det kanskje på tide å stå opp? Som sagt så gjort, så 08:20 (7:20 italiensk tid... ;-)) satt vi i cockpit'en og spiste frokost! INGEN av de andre båtene var noen stått opp i, ei heller solen hadde tittet frem i marinaen! Vi filosoferte ikke noe særlig over det! Jeg bare konkluderte med at for en gang skyld var vi FØRST! ;-) (è det muli??)

Først nå i kveld oppdaget vi hvorfor alle som vi har hatt avtale med i løpet av disse to dagene, har vært 1 time for sent ute.... ;-)  Og vi som har trodd at de opererer med manana-tid! ;-) Det er jo vi som har glemt å stille klokkene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar