Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

torsdag 15. august 2013

Takk for oss, Hellas, vi kommer tilbake!!

 I 2,5 måned har vi fartet rundt i Hellas! Det kan anbefales, i aller høyeste grad! For et land og for et folkeslag og vi har fått være en del av dette! Måtte dere (grekerne) klare dere gjennom høstens stabaser (rent økonomisk) og fortsette som dere stevner, det fortjener dere!!!

Nå lader vi opp til overfart til Italia, enda et stykke vestover for vårt endelige mål: Karibien! I morgen, og dagene forut får vi prøvd oss litt ut på vår første seilas som varer mer enn 2 døgn. Vi er godt forberedt og gleder oss!
Og det ser ut som vi får selskap. 2 seilbåter ligger parat, sammen med oss + en diger motorbåt. Den brukte forresten 1 time på å fylle diesel i dag, 3 dieselebiler måtte til!  Er glad vi slipper det, vi får klarer oss med vindkraft! ;-)

Vi har det meget bra! Vi får tatt oss ut og ser meget ruskete ut når vi ankommer havner. (Omtrent som vi ser ut når vi har tatt oss ut på Hallingskarvet, eller en dag i slalombakken.... ;-))

Nå blir vi nok noen dager offline!  Men vi kommer sterkt tilbake ;-)

1 kommentar:

  1. God tur over til Italia , husk å holde utkikk.
    Gleder oss til å høre om overfarten.

    Masse klemmer fra Laksevåg

    SvarSlett