Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

torsdag 31. oktober 2013

Fiskelykke

Fiskeutstyret kan vi ikke klage på ihvertfall, om vi ikke får fisk underveis ;-). Kroker er innkjøpt, DEN snellen med ditto stilig knallgrønn sen og fiskestang! En diger klepp og et hylster til å ha fiskestangen i når man fisker.

Og vi får minst like mange gode råd på fiskefronten som på seilfronten! Føler virkelig for å kjøpe oss en fiskebok, så nå er handlelisten øket med et punkt til!

Krokene til venstre kostet 17,5 EUR pr. stk.! I mellomtiden har jeg prøvd å lese meg litt opp hvilke kroker som er best. Den kroken som det står mest om er oppvaskhansken som man tegner et stort øye på og fester en krok i....  Hmmmm.... høres noe biligere ut! ;-) Vi blir nok nødt til å prøve den varianten også!
Bjerkåsen er meget fornøyd med kjøpet, selv om vi begge to var enige om at totalt sett ble dette dyrt. (Men å sende den gode-gamle fiskestangen som spesialbagasje da vi dro fra Norge, var ikke særlig aktuelt...), så da så! Vår stadig morsomme tyske nabo Ernst, supplerte med at vi skulle nok fiske en god del for å få det utstyret til å gå i pluss! Vi skjønner poenget og da blir det vel fisk hver dag til middag?

Ellers blir det diskutert mye utstyr og vi går og kikker i, oppå og rundt hverandres båter. Heldigvis er det ikke bare vi som føler for å oppgradere litt her og der, sparegrisene til de fleste er nok ganske så slunkne før de drar herifra ;-). Det er herrene som prater mest, faktisk! :-) Med kaffekoppen i hånden om morgenen, på hver sitt dekk, utveksles siste dags "hendelse" :-))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar