Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

mandag 28. oktober 2013

Cafè-besøk

I og med at vi tilhører gruppen "tidlig ankommet", har vi fått en konvolutt med mye godt matreriell for diverse severdigheter. I Las Palmas har de også en "gamle-by", og der er det mange flotte gamle katedraler og andre serverdigheter å nyte ;-)

For å gjøre en lang historie kort, da vi hadde trålet gatene for å finne en Vodafone-forretning (internettet vårt måtte forlenges) OG en optiker, slik at fruens lesebriller kunne bli reparert, falt vi pladask for denne lille kafèen i en park, og det rett UTENFOR gamlebyen.... ;-) !

Vi satt og ned og nøt en pils & sangria og ikke minst det å studere lokalbefolkningen.  Du-og-du hvor de prater! Vi innbiller oss at hvis ikke du er kjapp nok til å komme til poenget, har en avbrutt deg kjapt for å supplere eller komme med SIN mening! Gamle som unge, stemningen er høy på de fleste bord! Det er her de samles, lokalbefolkningen.  I dag observerte vi også en helt ung familie. Opp av vesken til mor kommer en avis til far, bok til mor og en bok til minstemann. Og der satt de og koste seg med hver sin kaffe-latte og milkshake til yngstemann. Tidlig krøkes som god krok skal bli! ;-)

Kontakt er opprettet med de lokale båtbutikker. Redningsflåten er innlevert for sjekk, ny VHF er bestilt og pris forespurt på "watermaker".... ;-) Dette vil ingen ende ta, s/y Morgengry vil kunne seile ganske så "selvstendig" rundt etterhvert!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar