Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

tirsdag 15. oktober 2013

Hoppende glade!!

Marit & Johnny holder på å lade opp!
Tonje, er hoppende glad!!
Vi må bare innrømme at vi er veldig glade for at denne supre gjengen vil være sammen med oss i julen i Karibien!  Noe mer lettkledde!! Vi har opplevd seilsesonger sammen.... og fantastiske fjellturer!  Nå skal vi være sammen i Karibien! Helt utrolig, spør du meg! Noen seiler over, noen flyr, men sammen blir vi fra 22. desember! Og nye eventyr venter.

For de som ikke kjenner radarparet Johnny&Marit, så vil Johnny seile med oss over Atlateren til St. Lucia!!! Mangeårs seiler med s/y Big og Spurs! Vi har seilt sammen til Shetland og Scotland med s/y Morgengry. Og med s/y Spurs langs Spanskekysten, Balerne, Sardinia og Corsica. God venn gjennom mange år! Kommer ombord 12. november, du som vi gleder oss!! Marit hans makker, skolerer seg fortiden, så hun må fly over. Så spørs det hvor fort vi seiler, om hvem som kommer først! ;-)
Severin og Tonje!

Tonje & Severin kommer 22. desember!  Vi synes det er overmåtelig koselig at "ungdommen" hiver seg på, spanderer kroner, og, håper vi, får en uforglemmelig juleferie, som varer litt ut i januar.... ;-)  Heldige er vi!!

Seilerfaring?: Severin er "oppvokst" i seilbåt, sønn av Gry & Tonje tilkommende svigerdatter, er veldig ivrig. GODT MANNSKAP! :-)

VI GLEDER OSS!! Vi kan lene oss tilbake med dette mannskapet!!!  ;-))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar