En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

tirsdag 15. oktober 2013

Hoppende glade!!

Marit & Johnny holder på å lade opp!
Tonje, er hoppende glad!!
Vi må bare innrømme at vi er veldig glade for at denne supre gjengen vil være sammen med oss i julen i Karibien!  Noe mer lettkledde!! Vi har opplevd seilsesonger sammen.... og fantastiske fjellturer!  Nå skal vi være sammen i Karibien! Helt utrolig, spør du meg! Noen seiler over, noen flyr, men sammen blir vi fra 22. desember! Og nye eventyr venter.

For de som ikke kjenner radarparet Johnny&Marit, så vil Johnny seile med oss over Atlateren til St. Lucia!!! Mangeårs seiler med s/y Big og Spurs! Vi har seilt sammen til Shetland og Scotland med s/y Morgengry. Og med s/y Spurs langs Spanskekysten, Balerne, Sardinia og Corsica. God venn gjennom mange år! Kommer ombord 12. november, du som vi gleder oss!! Marit hans makker, skolerer seg fortiden, så hun må fly over. Så spørs det hvor fort vi seiler, om hvem som kommer først! ;-)
Severin og Tonje!

Tonje & Severin kommer 22. desember!  Vi synes det er overmåtelig koselig at "ungdommen" hiver seg på, spanderer kroner, og, håper vi, får en uforglemmelig juleferie, som varer litt ut i januar.... ;-)  Heldige er vi!!

Seilerfaring?: Severin er "oppvokst" i seilbåt, sønn av Gry & Tonje tilkommende svigerdatter, er veldig ivrig. GODT MANNSKAP! :-)

VI GLEDER OSS!! Vi kan lene oss tilbake med dette mannskapet!!!  ;-))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar