Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

torsdag 17. oktober 2013

Alt er ikke like vakkert!

Så ligger vi fremdeles i Puerto Calero og venter tolmodig på spinnakerbommen vår. Selgeren tør nesten ikke gå forbi båten vår! MEN en dag kom han, og da kunne han anbefale oss et sted å gå imellomtiden.... ;-) , mens vi ventet!

MEN vi? Har det meget bra! Det hadde jo selvsagt vært bedre å ligge på svai med den frihet det medfører, men nå får vi forsket litt mer ut hvordan Lanzarotes befolkning lever OG nordmenn som bor her nede fast hver vinter! Og så kommer det jo andre ARC-seilere innom!  I dag er det kommet 2 norske båter til, så nå spørs det om ikke det norske flagget er i overtall (bortsett fra det spanske og engelske da!)

I dag bad jeg Bård om å ta bilde av "skydden" vår!  Bård mener at vi trenger ikke å kringkaste alt som vi har ombord, ihvertfall det som ikke ser så veldig pent ut!  Dette er en gardin (som vi hadde i loftstuen vår i Mitzellsmuget), som har fått ny renessanse! Fungerer nå som beskyttelse for solen :-). Vi henger den rundt båten etter som solen flytter på seg... ;-) Den er meget praktisk og det er vi VELDIG enige om :-)

Ellers har vi det bra!  Yachten, (jeg må øve meg å både skrive og si det!! Gang på gang sier jeg at our boat is nealy 14 mtr. long....., og så hører jeg i bakgrunnen Bård si: Our YACHT!, ) skinner som en SOL. Alt det rustfrie stålet har igjen fått en omgang med Autosol (takk skal dere ha Ingelinn&Frode som handlet rikelig inn for oss!!!) og i dag har hun også fått litt vask med sepe! Ikke mye finpuss som gjenstår nå, før inspeksjonen i Las Palmas, Gran Canaria.

Vi har det bra!  Vodafone-nettverket vårt er active igjen ;-). Så kanskje vi i morgen, kaster loss for en liten uke, før vi er tilbake til Puerto Calero og forhåpentligvis med en spinnakerbom rikere ;-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar