En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

torsdag 10. oktober 2013

1 uke fremover

Vi har bestemt oss, vi blir her i en uke til! Her er det godt å være, fine turmuligheter, godt verksted, andre ARC-seilere og et greit sted å vente på litt "ekstra-utstyr". :-)

I mellomtiden nyter vi sommerens blomsterprakt og forsøk på å plate i lavasand. Det ser ikke ut som det er så dumt!
Vi ligger ikke akkurat på latsiden.  Fruen ombord må innrømme at hver dag er det planer for hva som "bør" gjøres. Jeg synes Mr. Bjerkås ser lykkelig ut hver gang jeg nevner en oppgave, for han går på med godt mot!

I dag har det vært prosjekt "opp-med-alle-dørkplater" - storrengjøring! ARC-siden vår har blitt oppdatert. Og alle "trekk" har blitt vasket med piasavakost/jif/klor! Skal si det skinner nå!!

Nå siger kvelden på og "nattradiomusikk" skal spilles.  Må innrømme at jeg har visst ikke spilt inn nok forskjellig musikk!  Fortiden går det i Dr. Hook, 10CC, Katie Melua, Vamp og Andrea Brocelli..... Vi kan sangene utenat!  Forresten er det utrolig mange gode tekster!!! :-)  Hmmm. Må se å få gjort noe med det. Vi kommer sikkert til å bli ganske lei etterhvert. Jeg byr av og til Mr. Bjerkås opp til dans, han ser like forbauset ut hver gang, men stiller sporty opp! 

3 kommentarer:

 1. Musikkønske er notert;) Vi kan nok ordne noe ny musikk når vi kommer ned!

  SvarSlett
 2. Anbefaler ett spotify premium abonement :) 79 kroner i mnd og du kan laste ned alt nytt du ønsker deg når du jar netttilgang til de gangene du IKKE har det ;) 3000 sanger av gangen burde vel holde...

  SvarSlett
 3. Oj, musikk interesserer familen!! (Det var ikke en test, forresten.. ;-) Takknemlig for musikkønsker, Tonje! ;-)
  Ingelinn: Frode har tipset meg... om enn for noen år siden. "Problemet" vårt er at vi er så selektive.... vi liker som regel bare 2-3 sanger fra hver artist.... Jeg skal sjekke opp abonnementet om hvordan det virker! ;-) Vi vil egentlig ikke ha "en haug" med musikk vi ikke ønsker! "Nattønskene" våre er,.. ja, hva skal jeg si? "Gode, gamle (det ordet er litt vågalt) , kjente og nye fine låter.... ;.) :-)


  SvarSlett