Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

mandag 3. februar 2014

En jolle kan også seile…. ;-)


s/y Dory i solnedgang. Nå skilles våre veier for denne gangen, forresten ikke for så lenge forhåpentligvis ;-) Vi blir her en uke til og så kommer vi etter!  s/y Dory med hennes hyggelige skipper Jon og mannskap Trude kommer til å følge oss til Middelhavet, ihvertfall så lang som vi kan se nå inn i krystallkulen ;-) Og ingen ting gleder oss mer!

Vi må være litt til i området St.Lucia. På søndag kommer Ole & Ragnhild og vi gleder oss umåtelig til å få besøk!  Håper de vil trives ombord for en dag! ;-)

Våre venner fra Østerrike har noen utrolige flotte og høflige barn i Florian, Lukas og Katharina. Her forleden var de engasjert, sammen med sine Belgiske venner i nabobåten, og prøvde å få gummijollen til å seile!  Og for dundredemei! De fikk det til!  

Vi får vår del sitter i cockpiten og nyter entusiaismen og kunne ønske at de som ligger på stranden, og plutselig får lyst på en båttur, kunne gjøre det samme!  De leier seg nemlig, til vår «forskrekkelse», en vannscooter og fyker innimellom alle oss som ligger på svai utenfor stranden. At det alltid går bra, er ihvertfall ikke de som kjører vanncooteren sin skyld, for de har ikke lært noe særlig om tyngdekraft og sentrifugalkraften.... ;-) Galemathias!

Så kom det plutselig en drubalig regnbyge, men barna var ikke fortapt for det. Tenk de hadde med seg en grønn presenning som de dekket seg godt til med! Om de holdt seg tørre, skal være usagt :-)

Har dere lyst og følge Starship på deres reise, kan dere se på http://sy-starship.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar