En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

mandag 3. februar 2014

TOROs lavkarbobrød

Marit hadde vært så klok at hun hadde tatt med seg en av TOROs nye delikatesser: «Karbobrød/boller». Melblandingen ble blandet med 2 egg og 1/2 dl. olje og 35 minutter i ovnen og vi hadde de DEILIGE rundstykkene, som føltes som ferske i 3 hele dager!  

Åhh, det var så deilig med skikkelig kornblandet frokostrundstykker!

For ellers går det i loff, loff og loff!  Om vi er blitt vant med det? Ja, man vender seg til det meste! Men ingen ting slår GROVT brød en gang i blant! «Rare ting" man savner fra hverdagen i Norge :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar