Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

fredag 7. februar 2014

Solskinnshistorie - VHF kanal 68!

I går ble vi invitert på rumpunch, happy hour, ombord i s/y Ear to Eternity.  Det er ikke første gang vi er Peter & Mike´s gjester :-) Første gang vi ble invitert ombord til kaffe/te, endte det med en helaften, med tilhørende middag!!  Andre gang var det til et glass vin vi ble invitert…. og vi ble hele kvelden.  Du snakker om gjester som ikke vil gå!  (vi vil vel egentlig gå, vi har jo lært høflighet og dannelse….) Og i går…. var det til happy hour, rumpunch!  Det ene tok det andre og plutselig kan Peter berette at han egentlig er i full gang med å lage middag, om vi vil bli? "Nei, nå må vi besinne oss….!  Hadde vi bestemt!  Vi kan jo ikke spise på dere hver dag?» Peter & Mike sitter opp sitt største smil og vi? kapitulerer! Vi hygger jo oss, vi også!

Vi skulle akkurat til å spise…. og så oppdager Bård at jollen vår er vekke!  Herlighet, den var jo her for et par minutter siden???  Eller en halv-time siden! Er det mulig? Kan den ha slete seg? Mørket hadde senket seg, men Bård og Peter hev seg i s/y Ear to Eternity jolle og gikk med bølgestrømmen i et ørlite håp om å finne den igjen! Igjen satt Mike og jeg og speidet! Middagen utsatt på ubestemt tid…  
 Middagen ble spist, sosekjøtt, deilig! uten s/y Morgengrys jolle på slep. Peter hadde en idè: Hver morgen, 08:30. på VHF kanal 68, kunne vi etterlyse den!  Som sagt, så gjort!  Jollen ble etterlyst og DA skjedde tingene fort!  Tenk våre tyske naboer hadde sett en jolle, i NATTEMØRKET, på rek.  Så de hev seg i sin jolle og fikk grepet tak i vår!  Kan det ende bedre? Så her sitter vi, med et STORT SMIL, med jolle på slep! 


Og hvis bare regnet nå kan gi seg, så skal vi inn til land for å kjøpe en aldri så liten finnerlønn til dem!  Kort er skrevet. Fin sløyfe laget! :-))

På VHF kanal 68 blir historien i dag betegnet som en SOLSKINNSHISTORIE! Det er faktisk ikke noe annet som skinner i dag!  Vi har pøsende REGNVÆR, en hver bergensers drømmesituasjon!…. :-))  (min sindige sørlending utbryter tørt da, jeg leser hva jeg har skrevet høyt for han: «Dette er jo ikke nok regn for de… !!» ;-))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar