Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

søndag 9. februar 2014

Besøk fra Norge!

Ole, lillebror til Bård
Det er nesten for utrolig til å være sant!  Men her møtes vi på helt "andre siden av verden". Tenk Ole & Ragnhild er på cruice i våre seilspor og så krysses våre veier på St. Lucia!

Vi visste at de kom, til Castries, hovedstaden på St. Lucia, 9. februar! Vi sto opp tidlig i morges, tok taxi til cruicebåtkaien og gikk og speidet etter dem i virvaret i "handelgaten", kunne vi klare å finne dem her? Plutselig er det en som roper: "Bård"??  Vi snur oss, og der står et vilt fremmed person...., en av vennene til Ole & Ragnhild selvsagt, "Du må bare være storebroren til Ole", dere er jo helt like!" ;-))
Ragnhild & Bård på jolletur :-))

Gjensynsgleden er stor! Utrolig kjekt at vi klarte å få til dette!! Ragnhild & Oles venner har andre planer på St. Lucia, så vi inviterer R&O ombord i s/y Morgengry for rumpunch og bading i karibisk atmosfære i Rodney Bay.

Vi ligger på svai, så en aldri så liten gummibåttur må gjennomføres først. Litt våte blir vi, for husk at vi kun har en "mini-mini-mini-dingy" som ungdommen som passer på gummibåtene til oss som ligger på svai, kaller vårt glis! 4 stk. er litt i det meste laget, men vi 4 er jo lette-så-lette, så dette går nok bra!
Ole & Ragnhild ombord i s/y Morgengry ;-)
1000-takk til Ragnhild & Ole, som akkurat i år valgte å ta seg et cruice til Karibien. Ingen ting er så koselig som å få besøk hjemmenifra!  Nå er vi helt oppdatert på nyheter fra hjemmefronten og gratulerer så mye med lille Elias, Trine &Vetle og storebror Kristian!

I morgen går turen videre, mot Europa. Det er ikke helt riktig... for først skal vi ta for oss øyene nord for St. Lucia, som Anguilla, St.Kitt, St. John, Antigua, Barbuda, St. Martin/Sint Maarten, Bahamas, Rum Kay, Dominica, Guadeoupe, Martinique, (ikke akkurat i nevnte rekkefølge....)
Vi gleder oss til videre ferd i morgen, til og med ankerkjettingen vår har fått groer på seg nå!  MEN for all del Ragnhild & Ole! Dere er virkelig verd å vente på!!  GOD tur videre, dette lever vi lenge på!!

2 kommentarer:

  1. Heldige både de og dere :-) ! Og så er dere plutselig "på vei" igjen. Vi gleder oss til å følge dere og skulle så gjerne vært med dere videre. Men nå er vi begynt å glede oss til å ha dere som europeere igjen. Dagene fyker avgårde, så nyt dagene dere har til rådighet over there, i den deilige varmen. Her i Bergen pisser det skikkelig ned i dag. Men vi slipper i hvertfall slapset. Vi har ca 4-6 gr, men med heftig vind i perioder, føles det kaldt. Klem til dere begge :-)

    SvarSlett
  2. 1000-takk for det, Marit & Johnny! Dere er med oss i ånden, det skal dere vite! Stor klem herifra!!

    SvarSlett