Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

tirsdag 19. november 2013

Åpningssermoni ARC

Bård i orange kortebukse, Johnny & Marit
En fantastisk gjeng på 15 norske båter, stilte på plass nr. 23 på åpningsseremonien. Og som sant må sies, de norske medlemmene av ARC, hadde med egne flagg! Og så ett flagg som vi fikk, som skulle gå i front...var en smule falmet. Vi må da for ordnet det slik at det norske flagget fremstår i de "rette" farger og ikke helt falmet!????

Ja,ja! Til sambarytmer  bak oss og jazz-rytmer foran oss danset vi oss fremover!  Dvs. fruen måtte ta det litt med ro, dansefoten fikk seg en "knekk" fredagskvelden på Wig-partyet! "Gamalt-og-gale", tenker jeg min far ville sagt! ;-)
Bård, Johnny og Gry

Det er 28. året ARC arrangeres og hele LAS PALMAS by er med, og vel så det! I "flaggtoget" var det 30 forskjellige nasjoner, det er faktisk helt utrolig å se alle de flotte nasjonale flaggene vaie SÅ stolte!  Det var 100-vis av deltagere i flaggtoget! Rene 17. mai stemningen!!

Vi endte ytterst på moloen, og 1 flaggstang ble utdelt til hver nasjom, som vi "plantet" i en ferdiglaget fot. Så var det å vente høytidlig på klarsignalet, fyrverkeri! og alle flaggene ble heist til tops, SAMTIDIG!

Det var et fantastisk skue å se ALLE nasjonenes flagg, vaie stolt til topps på rekke og rad! http://www.worldcruising.com/gallery.aspx

Flotte taler fra arrangjørene her i Las Palmas og arrangjører som gleder seg umåtelig til vi kommer til St.Lucia! Og han lovde GODT vær!  30gr.+ og ikke en sky i sikte!!

Vi kjenner på at det begynner å spisse seg til!  Vi er utrolig spente og gleder oss umåtelig til å sette seil for nye eventyr ;-) For en dag! For en stemning! Og vi er så heldige at vi er en del av dette! Vi gleder oss umåtelig, fremdeles!!  ;-)

2 kommentarer:

  1. Vi rekker ikkeopp på hytten for å hente bøker, men jeg er jo en stor lesehest så jeg har noen hjemme og kommer til å handle noen for lesing på ferie, så det skal bli påfyll med bøker alikevel. Dere har ikke lest noe av Jussi Adler Olsen sant?

    SvarSlett
  2. Hei, Tonje! Nei, de har vi ikke lest, spennende! Ellers kan du tro det er TRAVELT her nede. Vi løper fra det ene til det andre som hodeløse høns! ;-)

    SvarSlett