Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

søndag 10. november 2013

Sug i magen!

I dag hadde vi vekkerklokken på, for sikkerhetsskyld, klokken 08:00. Vi våknet litt før, og våre engelske naboer var da allerede på dekk! For en spennende dag!  Bård utbrøt plutselig at han hadde sånn 17.-mai følelse i magen, kjempespent!  Og vi skulle jo ikke starte i dag!  Hvordan det var hos våre hyggelige engelske naboer, ombord i s/y Pandora of Feock vites ikke, men stemningen var nok til å ta å føle på ;-) Skipperen ombord i s/y Pandora of Feock har ledd så hjertelig den siste uken, om enn mulig var han litt mer alvorstynget i dag! Men vi hørte den gode latteren innimellom i dag også ;-)

På bildet til venstre, deres amerikanske venn, nesten på vei hjem.
Kapteinen ombord i Pandora of Feock 
Fru Kaptein vinker hjertelig farvell

Og noen måtte kysse farvell til konen som sto igjen på land.... ;-)s/y Corona Aq er svensk. Kapteinen har seilt over mange ganger og nå hadde han virkelig tenkt å gi seg med Atlanterhavseilinger!  MEN da han så at turen i gikk via Kapp Verde, så han muligheten for å utvide horisonten!  Fruen stemte i!  Så i år seiler de begge med sin Laurin 32 og med seg har de sin 13 år gamle skipskatt.

Vi var ute å så på starten!  Laaange Atlanterhavsbølger er utenfor moloen.  Vi merker ikke noe til de inne i havnen. På bildene ser dere s/y Krivicalo, norsk båt fra trøndelag med et veldig hyggelig par ombord, på vei til startlinjen i fin-fin stil. I bølgedalen "forsvinner" nesten hele skipet, kun seilene er å se!

Stemningen var stor på utkikksplassen!  Mange spente seilere som skal starte om nøyaktig 14 dager!  Programmet er strengt de neste ukene, dette blir spennende!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar