En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

torsdag 14. november 2013

2 installatører er bedre enn 1 installatør

Vi har spøkt mye med at Johnny kom "just-in-time"!  De to siste dagene har gått med til watermakerinstallasjon.  Og en dag til går nok med, tror intallatørene ;-)

Sett fra mitt ståsted, ser det ut som samarbeidet går bra og at progressjonen i arbeidet er meget god!

Jeg føler meg litt til overs i dette arbeidet, men det er nok å gjøre for en skipper må vite, jeg er ikke akkurat arbeidsledig!  I dag var det bl.a. seminar om riggen ved "Jerry the Rigger".  Meget bra foredrag og mottoet er, og bør være for enhver seiler; "Learned to love you rig"! Dette er bare et av foredragene vi/jeg må ha med oss/meg. Det gjenstår ennå 10 forskjellige foredrag som anbefales å få med seg før vi setter kursen mot St.Lucia!

For øyeblikket er vi jo heldige med Dan, for vi trenger ikke bry oss med å lage middag, det gjør Dan. I dag har han foreslått laks og vi takket ja-takk. Det blir spennende å se hvordan han tilbereder den.

Alt vel ombord, om enn litt "rotete" ;-) Det har faktisk vært en regnbyge i dag, men temperaturen er meget god, vel 25 grader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar