Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

fredag 22. november 2013

Yellowbrick

http://www.worldcruising.com/arc/eventfleetviewer.aspx

Denne kjekke karen kom med trackingsystemet vårt ombord i dag! Nå kan dere følge oss på nettet, hvor vi er, hvor fort vi seiler, hvor langt vi er kommet OG ikke MINST, hvor langt vi har igjen!!

Dere kan tro vi er modne for å kaste trossene nå, folkens!! Men det gjenstår fremdeles noen ørsmå ting, f.eks. MAT ;-) .... noe sent, må sies!! Men for å forsvare fraværet av innkjøpene, så har skipet slett ikke sett ut som et SKIP i det siste, men en arbeidsplass for watermaker! Og det medfører at maten og andre godsaker ikke kan plasseres på rett plass!

MEN supermarkedet de er klar for oss i siste liten! De er et STORT smil og vil oss alt godt for vår overfart!  Varene kjøres og leveres ombord - gratis!

Alt vel ombord! Smilene våre blir bredere og bredere! Pompel og pilt er veldig optimistiske for presis avgang på søndag! MEN vi har hatt mange "prøvelser" i dag. Fruen fikk til og med hodepine..., SÅ mye tanker svirret oppi hodet på en gang!  Men nå er alt så mye bedre!  ;-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar