Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

fredag 22. november 2013

Jerry the rigger!

Riggsjekk må taes før overfarten!  Fruen fikk anledning til å gå på seminar hos Jerry the rigger. "Guttene" som jeg kaller radarparet Johnny&Bård (pumpel&pimpel) var opptatt med installering av watermakeren! Vi har jo lyst til at den skal fungere på overfarten, det må jo være halve vitsen, så ære være de for det! Jeg ivaretar godt lærdommen og så har vi debriefing hver kveld, resten skal jeg dosere om på overfarten, for DA skal vi ha tid nok...., sies det!

Jerry sjekket riggen vår og var fornøyd. Skipet er trygt å seile med til Caribien, iflg. Jerry!  Et par justeringer må til, bl.a. syntes han at masten vår var litt for mye "banan" i forhold til hva som var sunt for en mast med rullestorseil! Litt sikringer "her&der"må til og det har vi sans for alle ombord!

Alt vel ombord! Vi føler at tiden løper fra oss.....  altfor mye som vi bør delta på og altfor mye som skal skje ombord.... i siste liten! Vi blir stadig avbrutt, så ting tar tid! Journalister fra alle verdens hjørner kommer forbi... og hos oss er det god stemning så vi slår gjerne av en prat ;-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar