Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

lørdag 23. november 2013

Hodeløse høns ;-)

En morsom leverandør av tjenester, sa at nå var det bare 1 uke til de kom til å løpe rundt som "headless chicken"! Jeg lo godt da han sa det, akkurat DER hadde ikke vi/jeg tenkt å være! Og hva skjer?Vi står opp om morgenen og har omtrent ikke tid til å drikke kaffen/teen varm.  Oppgavene bare "popper"opp der vi skuer utover skipet! Dette er gøy folkens!!

Og midt oppi det hele, dukker disse "Hjertevarme" karer opp fra Sjømannskirken og lurer på om vi har det bra?  Og det må vi jo innrømme at vi har, om enn noe hektisk! Vi blir invitert på vafler, med dessverre, og veldig dessverre, vi slapp rett og slett ikke ifra!  Beklager så mye! Vafler laget av Sjømannskirkens personell har vi hørt mye godord om og vi gleder oss til en dag å få smake på herligheten!!Norskegjengen klar for avgang! Og Norge hadde med individuelle flagg, så vi ble veldig fargerike!
Her er vi samlet nesten hele gjengen!  Virkelig en gromgjeng.  Det er veldig kjekt å snakke med våre kjære landsmenn, vi blir godt kjent! Og gleder oss alle til å treffes igjen i Caribien!
 ... og enda kjekkere er det å bli kjent med familier fra andre nasjonaliteter! Familien til venstre er fra Østerrike og de, veldig tilfeldig, ble kjent med oss på et Beneteau-treff :-) De har akkurat make båt til oss, til og med samme årsmodell!  Eldstesønn, "Flor", ble noe forbauset da vi ikke hadde prøvd vårt Paraseil, så han mente absolutt at de hadde et fortrinn..... ;-)

s/y StarShip vant årets kostymeparty - 3 generasjoner!
Johnny, Gry & Bård - slett ikke verst hva?
Hipp, hipp hurra for Norge!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar