Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

onsdag 13. november 2013

En overraskelse :-)

Hver kveld, mellom klokken 18:30 og 20:00, lokal tid ;-), er det mingleparty i dingyparken!  Der blir vi kjent med utrolig mange hyggelig folk! Vi har alle den samme interessen OG det samme målet, St.Lucia!  Språket er engelsk, for det meste! MEN vi hører hele sjangeret av sprog, tysk, hollansk, spansk, italiensk, gresk, norsk, svensk, dansk, belgisk, og sikkert mange, mange flere!

I går ble vi kjent med Dan, bl.a. Professoren skal holde foredrag om astronomi for oss seilere! Av alle ting, så kom han til oss i morges, og bad om å få overnatte 1 dag eller 2. Han var dessverre blitt uenig med skipperen der hvor han hadde "hyre", og måtte forlate sitt skip! Du snakker om hvilken kinki situasjon han var kommet opp i! Ombord hos oss var han velkommen for 1 dag eller 2 og vi har stor glede av en så hyggelig og munter gjest!  Lage mat kan han også! I dag ble det kylling i aspargessaus ;-)

Ellers har vi pratet mye om de forskjellige nyanser i språket vårt, (som i mange tilfeller er utrolig likt! ;-)), astronomi, Karlsvognen er plassert, likeså Venus og nordstjernen!  Videre går det om våre familier, hvordan vi lever og hva vi setter pris på. Vi har faktisk vært innom Obama også ;-) Vi er ikke så veldig forskjellige! Verdiene er de samme!!!  ;-)

Vi setter pris på ditt nærvær Dan, og gleder oss til ditt foredrag på neste onsdag!

1 kommentar:

  1. Så da blir det frokost på sengen et par dager for dere ????
    Kos dere , her hjemme er det øs/pøs og verre skal det bli.

    Hils resten av mannskapet.

    SvarSlett