En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

søndag 17. november 2013

Wig Fiesta Party

Vi vandrer fra det ene partyet til det andre, ja det er såvidt vi føler vi har nok tid til det! Og ikke alle partyer er slik at vi kan gå som vi er ;-)

I går kom Marit på besøk og vi hadde sikret oss plass på Wig fiesta party. Og vi som nettopp har blitt kjent med en fin gjeng med langturseilere, kjente dem nesten ikke igjen på denne festen!  Jeg gikk sågar bort og spurte et engelsk par om de var våre kjekke norske venner?  Det var det altså ikke..., men de så helt slik ut!

Er vi ikke fine? Og for sikkerhetsskyld: Bård til venstre, Gry, Marit og Johnny, stilige hva?
Trude & Jon våre seilervenner på s/y Dory!
For å si det slik:  Festen var kjempe, mye latter og god stemning.  GOD musikk og rytme.  Dansefoten til fruen sto ikke stille og i dag merker jeg det veldig GODT! Barbord kne er ganske så hovent, så pr i dag bruker jeg noen meter før jeg "kommer i gang" med gangen.... ;-)

1 kommentar:

  1. Har alltid ment at hanekam er tingen og langt hår..... nam,nam.
    Kos dere videre.
    Her er det grått og trist, og dersom dere ikke har hørt det: fredag ettermiddag stod Bergen under vann ( mangen steder ) så kos dere med solskinn og varme.

    Klemmer fra Laksevåg.

    SvarSlett