Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

tirsdag 5. november 2013

Fint-fint-besøk ;-)

Geir-Lasse Taranger
I dag, tirsdag, fikk vi besøk av en kamerat! Geir-Lasse!  Han var på Aqua-konferanse her nede og hadde en aldri så liten pause i programmet og kunne bevilge seg en liten tur innom oss! Veldig hyggelig å få besøk av kjente! Takk for at du tok deg tid til besøket, Geir-Lasse, det satte vi stor pris på!

Og ikke nok med at vi fikk besøk i dag! Gårsdagen startet med stor aktivitet ombord i s/y Morgengry!  Vi hadde akkurat stått opp, jeg hadde ikke greid håret en gang...., og vi satt ute i cockpiten med morgenkaffe/te-stund, da en journalist fra avisen "La Provincia" spurte om det var muligheter for et intervju?? "Welcome, abord"!  Og dermed var vi i gang med å fortelle om vår flotte seiltur gjennom Kroatia, Montenegro, Hellas, Italia, Spania og turen ned her til Gran Canarie. Spørsmålene var mange, journalisten forsto nok ikke alt vi sa, men vi håpet at intervjuet ville bli noe lunde sannferdig i avisen! Og det ser slett ikke verst ut!  Måtte bruke google-translate, for det står jo på spansk!

Overskriften i avisen sier noe om at Bjerkås-ekteparet reiser for første gang med organisasjonen ARC og er veldig fornøyde med opplegget så langt! Vi er fra
Norge, Bergen og dette er en drøm som Bård har hatt siden han var liten gutt!

Når vi blar opp i avisen har fotografen foreviget oss i cockpiten under intervjuet og på
en tredje side! er det et bilde av yacht'ens forskip! ;-) Har du sett sånt?!! ;-)
Videre kan vi lese om våre barn & barnebarn, Bård er pensjonist og jeg har ett sabatsår fra et oljeselskap! Vi får besøk i julen, kanskje i påsken og at vi har vært her på øyen for 4 år siden, da for å feire en kamerats 60-års dag. Og at vi bare måtte tilbake igjen her, men da på egen kjøl, ikke med fly!

Her kan dere se oss på det nederste bilde! Øverst er Jon, skipper ombord i s/y Dory, som vi ble kjent med på Lanzarote, Puerto Calero.  Veldig hyggelig skipper!!!  Vi ligger nesten ved siden av hverandre her også! :-)

Når vi hadde kommet oss av "sjokket" over å ha blitt intervjuet i lokalavisen, var det å komme seg avgårde til butikken! Lunsjgjestene våre ville ankomme om, ca. 3 timer! Vi hadde planlagt "Tapas-retter", så handlelisten var klar!

Det som er så forferdelig irriterende, er at jeg ikke klarte å huske på å ta bilde av våre SUPRE gjester på mandag!  Frøydis & Bjørn Skarstein og Frøydis venninne Bjørg!  Utrolig irriterende!  Dere skulle jo vært med på bloggen!! Vi hadde en kjempehyggelig formiddag sammen og praten gikk løst og fast om det meste, det kan vi vel si!?! Og det som er ekstra gøy å tenke på er at Frøydis er min tremenning og hennes mor, Kirsten, er Bårds firmenning! Dette er det jo selvsagt mamma som har funnet ut ;-)

Alt vel ombord!  Nærmere 30 grader kan vi like, og som synker mot 20-tallet om kvelden!  Dermed sover vi svært godt om natten! 3 dager igjen til innsjekking, jeg håper vi kan være en av de første båtene som sjekker inn for ARC! (Etter det, kan vi flagge "over-all"). Vi oppfordres til "dress-overall", det skal se ut som det er fest i "Puerto Muella Deportiva"!!

2 kommentarer:

  1. GRATULERER SOM KJENDISER I LAS PALMAS !
    Blir fort det når en har vert i avisen.

    SvarSlett
  2. Hei, på dere! Kjendiser?! Ja, du snakker om! Her blir vi hilst på og vi må finne frem avisen å vise de som kommer forbi båten... Ja, for du skjønner, "Emanuel" bor i båten sin, rett over vår, og HAN er SÅ kry for at vi har blitt intervjuet i avisen at han forteller det til alle spanjoler som kommer forbi ;-) (Selv har han lest det i avisen på en kafe, og mens vi satt med morgenkaffen/te kunne han fortelle oss at vi var i AVISEN!!!) Stor stas!! "Emanuel" er en hyggelig franskmann faktisk..., eller dvs. han snakker fytende fransk og spansk. Vi norsk og engelsk og sammen utgjør de 4 språkene et "forståelig" språk så vi finner det vi leter etter... ;-) Berikelse for livet er slike stunder.... ;-)

    SvarSlett