Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

onsdag 5. mars 2014

Tur i kaktusskogen
I går bestemte vi oss for å ta oss en aldri så liten topp-tur. Nærmeste topp raver 150 m.o.h. og turen gikk gjennom en skog - rett og slett en kaktusskog. Ganske fasinerende!  Her vokser det kaktus ute i det fri, akkurat lik dem vi har hjemme i stuen :-)

Vi hadde vannflasker med og var ganske rød i toppen og kjente det litt på lungekapasiteten!  Det står slett ikke så verst til :-) På toppen kunne vi latt oss friste av både øl og rumpunsj, men vi gikk standhaftig videre med våre vannflasker :-)
Utsikten er upåklagelig. Her ser vi ned i English Habour. Vi ligger for eget anker, helt til venstre på bildet.

I dag har vi tenkt oss litt videre, noen nautiske mil til neste strand/bukt. Vi må jo prøve ut noen av de 365 strendene som de skryter av å ha her!
Jon prøvde å gå en snarvei, ja akkurat som ungene. 


Vi gikk en liten rundtur og litt av tilbakeveien gikk langs med kysten her på Antigua. Ganske fasinerende landskap det også! Vi skulle nok hatt med deg Ingelinn så du kunne fortalt oss litt om de forskjellige formasjonene! Mye interesante steinlag her :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar