En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

onsdag 5. mars 2014

Tur i kaktusskogen
I går bestemte vi oss for å ta oss en aldri så liten topp-tur. Nærmeste topp raver 150 m.o.h. og turen gikk gjennom en skog - rett og slett en kaktusskog. Ganske fasinerende!  Her vokser det kaktus ute i det fri, akkurat lik dem vi har hjemme i stuen :-)

Vi hadde vannflasker med og var ganske rød i toppen og kjente det litt på lungekapasiteten!  Det står slett ikke så verst til :-) På toppen kunne vi latt oss friste av både øl og rumpunsj, men vi gikk standhaftig videre med våre vannflasker :-)
Utsikten er upåklagelig. Her ser vi ned i English Habour. Vi ligger for eget anker, helt til venstre på bildet.

I dag har vi tenkt oss litt videre, noen nautiske mil til neste strand/bukt. Vi må jo prøve ut noen av de 365 strendene som de skryter av å ha her!
Jon prøvde å gå en snarvei, ja akkurat som ungene. 


Vi gikk en liten rundtur og litt av tilbakeveien gikk langs med kysten her på Antigua. Ganske fasinerende landskap det også! Vi skulle nok hatt med deg Ingelinn så du kunne fortalt oss litt om de forskjellige formasjonene! Mye interesante steinlag her :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar