En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

lørdag 18. januar 2014

Vi fikk besøk!!


Nyyyydelig
Langt i det fjerne ser vi en seilbåt!  Gå kor spennende!!  Er de med i ARC?? De tar mer og mer innpå oss!  Og vi som seiler som bare det på disse halser? Hvor i alle dager kommer de ifra? Og hvor skal de.  Johnny blir ivrig, kaller de opp på VHF’en.  De seiler ikke ARC og skal til Barbados. K17 står det i seilet til denne flotte skute!  Gjett om vi skal søke dem opp på google når vi kommer inn!!  Vi har prøvd. Har vi funnet dem? Dessverre, nei!

Det var ihvertfall et veldig hyggelig møte til havs!  Vi for vår del hadde ikke sett et levende vesen på 2 uker, (hvis vi ser bort fra fisker og spekkhoggeren vår!), så vi syntes det var ekstra hyggelig. Hvis vi hadde klart å finne ut hvem det var, i tillegg, kunne vi sendt dem noen bilder - av deres seilas forbi oss!!!  ;-))
Her får vi et lite inntrykk av bølgene.... ;-)

1 kommentar:

 1. Hei kjekt å følge dere på reisen, er innom hver dag å sjekker forstår nå hvorfor det ble stopp i oppdateringen. Ville gjerne sett det C momente. Har sjekket litt om den nydelige K17 det er nok Sceptre,
  the British challenger for the
  America’s Cup in 1958,
  is believed to be the only UK challenger
  still sailing in British waters.
  http://www.sceptrepreservation.co.uk/index.html

  SvarSlett