Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

lørdag 18. januar 2014

Biminien må syes!!

Bård til rors, Johnny med nål&tråd :-)
Midt på natten, en stormfull natt, blir ekteparet Bjerkås purret opp av vakthavende, Johnny. "Biminien holder på å gå helt opp i limingen, vi må ta den ned, for å redde litt av stumpene om ikke annet!" I stummende mørke, på et MEGET gyngende underlag og vind som får til og med den minste lugg til å stå rett opp, er det bare å bite tennene sammen, holde seg fast, sikre seg med line å redde det som reddes kan!

2 store flenger ble resultatet! Det positive var at det var akkurat i sømmene! :-)

Johnny er den eneste mannen jeg kjenner som er interesert i sying! Til og med egen symaskin har han impotert fra USA og en av hobbyene hans er å kikke på You Tube etter gode tips og råd for sin nyervervede symaskin!  Symaskinen var ikke med ombord i Morgengry, så vi måtte til med seilmakersting, for hånd. Seilmakersting syr man med 2 nåler, gjerne et fellesprosjekt, en nål hver - et godt teamarbeid!  Biminien ble super - vi fikk den opp igjen dagen etter og det var utrolig deilig!  Vi må ha litt beskyttelse for solen, vi liker å sitte i skyggen, utrolig nok!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar