En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

onsdag 27. august 2014

Så seiler vi igjen.... :-)

 Det er deilig å være tilbake i Vrboska! MEN det
s/y Mikkel - på vei til Korcula

er også deilig å være på sjøen, seile, kjenne vinden i seilene og bare være sin egen herre! Hva  har dette året gjort med oss? Vi føler, bare godt! Men vi må innrømme, det skal bli spennende å komme tilbake til Bergen og jobb!

For øyeblikket seiler vi med s/y Mikkel og besøker fine plasser her i Croatia. I den siste uken har vi vært innom flere havner på øyene Korcula og Miljet og en av plassene ankret vi opp rett ved restauranten, nærmere bestemt på Pomena.

Jorunn & Erik

Arne & Anbjørg

Og hvem andre enn Jorunn & Erik, Anbjørg & Arne ankom i s/y Norwegian Lady!  Det ble et hjertelig gjensyn og sammen dro vi til sagnomsuste Korcula by! Vi fikk hele 2 dager sammen! Kjempegøy med mye latter og løye og litt mimring og oppdatering på hvordan det går hjemme i Norge! Vi gleder nå oss litt til vi kommer hjem :-)

Bilde til venstre viser en idyll på øyen Badija (rett utenfor Korcula). Her kunne jeg jammen santen hatt landsted!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar