En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

lørdag 9. august 2014

GoPro-kamera er kommet ombord :-)

Nå er vi vel fremme i byen Santa Maria Di Leuca - helt på sørspissen av Italia, på "hæl nr. 2" :-) Her ser det koselig ut og vi gleder oss begge to til å være litt landkrabber etter 3 døgn i sjøen.

Vi hadde sett frem til en plass i marina Turistico Di Leuca, men vi kom så sent frem (kl. 20:30), at havnesjefen var gått hjem..., så da så.  Heldigvis hadde de flotte ankringsplasser rett utenfor moloen, så der har vi lagt i natt, helt uproblematisk med fenderne ute sammen med 5 italienske båter, som også hadde fenderne ute, sånn for sikkerhetsskyld....   ;-)

Vi har fått oss GoPro-kamera ombord!  Det skulle vi jo selvsagt ha hatt med oss på hele turen, men det skjedde altså ikke. MEN lysten har vært der, så da Tonje & Severin kom ombord på Corsica hadde Severin med seg GoPro-kamera i sekken med festeanordninger en gros, så nå kan det festes "overalt" i båten og vi kan til og med bruke det UNDER vann!  Vi filmer nå i vilden sky, ukritisk, så får jeg sette meg inn i redigeringsfunksjonene etterhvert. Her har dere et lite klipp, tatt på vei hertil


Maria Di Leuca. Som dere ser, så går det unna!  Kjempegøy!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar