Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

tirsdag 19. august 2014

Ny gassforsyning ++

Det minket på gassforsyning ombord, og da er det jo helt naturlig å få tak i ny gassbeholder! Her i "sydens" land finnes det ikke på "hvert-et-hjørne"! Morgendagens bussruter måtte sjekkes opp i, og vi falt for 09:40-bussen!!

Og det BLE litt av en BUSSTUR! Vi fikk mye for de 88,- kn. (4 pers) kan man si!  Først gikk vi i stikk motsatt retning i susende fart!  Jeg stuste et lite øyeblikk på om sjåføren hadde stjålet bussen OG bensinen!  Det er rett og slett ikke mange millimeter de trenger, bilene, for å suse forbi hverandre....  ;-)
Vi havnet først i nabobyen, 5 km unna, i østlig retning. Vi skulle 7 km i vestlig retning......  Men pytt sann, vi har jo GOD tid, og følte virkelig på at de 88,- kn. gjorde mer ut-av-seg! :-) OG i JELSA, der kom det maaaange personer på!  Bjerkåsen måtte til og med forlate sin fiiiine plass ved siden av meg til fordel for en eldre frue! Og da vi forlot Jelsa, tok jammen santen bussen en svingtur oppom fjellbygden, rett i SØR-lig retning..., du snakker om å få MYE ut av pengene!!  Men omsider kom vi til gass-stasjonen og her ser dere tolmodige kunder vente i solsteken!  Kontoret til "Gass-mannen" var ikke helt up-to-date!  .... men HAN så fornøyd ut, så da så.... ;-)
 
.... og her har dere Kaptein Gretha, rett før hun skal legge til med s/y Mikkel i Vrboska. En fin badetur hadde vi jo også anledning til på en så flott dag!!  Og vi, var gjester ombord i s/y Mikkel!!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar