En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

torsdag 21. august 2014

Roende gjester!

Når gjestene dine kommer roende på besøk, da er man i det rette element! (Er det et gammelt kinesisk utsagn??)

Vi har ihvertfall den glede å ha Gretha & Jarl ombord i sin s/y Mikkel, nesten, like ved vår side her i Vrboska!  Vi koser oss glugg!  I morgen har vi bestemt oss for å kaste trossene på land, gjøre en liten rundtur og kanskje treffer vi på gamle kjente! Vi hører rykter om at Erik & Jorunn + Arne & Anbjørg kommer til Korcula!  Det hadde vært kjempekjekt å treffes!
Like ved oss, er det kommet inn en båt, med et lærevillig mannskap ombord!  Knuter skal knyttes, nye skal læres!  Jarl hadde, nærmest som en tryllekunst, en ny måte å knytte en knute på!

"Crew no 22 New York" gikk på med krum hals, men det var som Jarl sa:  Practice, practice and practice, and you will be good!!!"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar