En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

mandag 18. august 2014

Med flaggene til topps!

På lørdag skjedde det - alle de 25 forskjellige lands flagg skulle heises opp samtidig. Litt markering måtte vi ha og det ble fint og akkurat passe diskrè til at Bård syntes det var hyggelig også. Vi flagget i 2 hele dager, men så var "det på tide" å pakke dem vekk igjen....  ;-)

Håper vi får brukt for, om ikke alle, så ihvertfall noen av dem, flere ganger!!

Så akkurat for øyeblikket koser vi oss veldig i Vrboska og spesielt koselig er det at Gretha & Jarl er her også, ombord i sin s/y Mikkel. Champagnekorken gikk høyt til værs på lørdag og det er ekstra kjekt at vi fikk dele den med gode venner. Om kvelden ble det pepperbiff, verdens beste, på den lokale restauranten Bonaca.

Været kan vi ikke klage på, godt over 25 grader og solen skinner. I går ble badetemperaturen målt til 26,1 og det er utrolig deilig!

I dag skal vi vaske litt båt, ta oss en tur til nabobyen, Starigrad, for å supplere med ny gass og kanskje har de en ny, stilig, kortebukse til Bård?

Alt vel ombord og for øyeblikket ser det ut som vi kan glede oss til enda et besøk!  Ingelinn og Frode kommer ned den 30. august og kan bli her til den 6. september.  Vi gleder oss veldig, håper dere klarer å få det til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar