Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

mandag 18. august 2014

Med flaggene til topps!

På lørdag skjedde det - alle de 25 forskjellige lands flagg skulle heises opp samtidig. Litt markering måtte vi ha og det ble fint og akkurat passe diskrè til at Bård syntes det var hyggelig også. Vi flagget i 2 hele dager, men så var "det på tide" å pakke dem vekk igjen....  ;-)

Håper vi får brukt for, om ikke alle, så ihvertfall noen av dem, flere ganger!!

Så akkurat for øyeblikket koser vi oss veldig i Vrboska og spesielt koselig er det at Gretha & Jarl er her også, ombord i sin s/y Mikkel. Champagnekorken gikk høyt til værs på lørdag og det er ekstra kjekt at vi fikk dele den med gode venner. Om kvelden ble det pepperbiff, verdens beste, på den lokale restauranten Bonaca.

Været kan vi ikke klage på, godt over 25 grader og solen skinner. I går ble badetemperaturen målt til 26,1 og det er utrolig deilig!

I dag skal vi vaske litt båt, ta oss en tur til nabobyen, Starigrad, for å supplere med ny gass og kanskje har de en ny, stilig, kortebukse til Bård?

Alt vel ombord og for øyeblikket ser det ut som vi kan glede oss til enda et besøk!  Ingelinn og Frode kommer ned den 30. august og kan bli her til den 6. september.  Vi gleder oss veldig, håper dere klarer å få det til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar