Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

onsdag 23. april 2014

Risengrynsgrøt på Salt Island!

Det er lørdag og hva er mer selvfølgelig enn risengrynsgrøt?  s/y MariMagi med Mari og Jørgen inviterer... og vi sier ja-takk! Risengrynsgrøt har vi ikke smakt siden vi dro fra Norge, vi har liksom ikke kommet på det...., men det går jo an å spise det i varmen, eller?

Det smakte himmelsk!  1000-takk for deilig servering!  Ja, til og med rød saft hadde vi. Her ser dere fra venstre; Thorvald, Mari, Jon, Elisabeth, Anders, Trude, Guro, Gry, Bård og Rolf Arild. Jørgen er fotograf.
....og om formiddagen hadde vi gått tur, vært palmeklatrere og hatt KOKUSrumparty på stranden.  Her har dere gromgjengen samlet på stranden. Fra venstre, bakerst: Jørgen med sin machete. Rolf Arild, Bård, Gry, Anders og Thorvald. Fra venste igjen: Mari, Guro, Elisabeth, Trude og Jon.

Hva er det du holder på med her Jon? Trude ser jo kjempebegeistret ut!
Jon lagde bar på stranden på Prickley Pear Island. Om jeg ikke var så flittig kunde, så var jeg ihvertfall en veldig fornøyd kunde! Det er godt vi treffer unge og entusiaistiske seilere. Da får vi mimret opp i gløden vi hadde ved å gå på stranden, finne ved, tenne opp bål og gi oss ende over på "gode samtaler" rundt bålet. Denne gangen ble det ekstra spennende i det vi spilte "Mafia'en og innbyggerne"!  Og tenkt dere, i første omgang var Bård mafia!


Trude, vinker "hade-så-lenge"!
Trude & Jon i sin s/y Dory har nå forlatt oss. De har valgt å seile videre mot Panama, nærmere bestemt Guatemala. De har valgt å bli her en sesong til, her er mye uutforsket, må vite!  Vi ønsker dem lykke, lykke til og gleder oss veldig til å følge dem på bloggen og FB. Kanskje kommer vi på besøk?  Du skal aldri vite!
Jon gleder seg til nye eventyr!!


Over ser dere dagens internettkafe! Riktig så koselig og de hadde god dekning, så vi klager ikke!  Bård stilte i moteriktig T-skjorte og jeg må innrømme at jeg også stilte i markedets mest solgte t-skjorte - så vi fikk servering begge to og vi måtte betale.

Jeg skulle jo selvsagt ha slått til på tilbudet som dere ser til høyre! Men for å spare de andre gjestene for.... osv.... beholdt jeg shirt'en på :-)

2 kommentarer:

  1. Hei, hei begge to! Her leser vi om Karibiens øyer, så vi føler oss nesten kjent. Nye opplevelser hver dag for dere, godt det skrives ned og fotograferes, ikke minst. Her går det også bare bra, har rene sommertemp. for tiden, 18gr. idag og imorgen har de meldt 21 gr., det hører vel til sjeldenhetene i april mnd. Kos dere videre! Klem m & p

    SvarSlett
  2. Hei, igjen! Ja, det kan jeg si dere! Vi er veldig glad for at en av oss er litt bitt av skrivedillen og fotografering! For å huske alt vi har opplevd og gjenfortelle det, sånn noe lunde i rekkefølge, det hadde ikke vært lett! Jeg hadde en liten opptelling, i dag, og kunne konstaterer at vi har besøkt over 112 forskjellige havner, og da har vi besøkt noen av dem flere ganger (de er ikke telt med)!! Vi har vært innom 15 forskjellige land.... ;-) Ja, jeg tør nesten ikke fortelle hvor mange meter jeg har svømt underveis, men det er mange. Folk må jo tro jeg er halvgal med min statistikk..., så noe må holdes innen familien... ;-)

    Nå går vi inn i en ny spennende epoke. Bloggen blir nok ikke oppdatert før Azorene, og det er en 3 ukers seilas på bølgane blå! MEN dere kan følge oss på daglige oppdateringer på http://www.mailasail.com/morgengry - Har dere fått det til, å se hva vi skriver der??
    Masse klemmer fra oss begge, som gleder oss til en tur til Stord for å besøke dere!!!

    SvarSlett