Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

mandag 7. april 2014

På vei til stranden......

Som ekte nordmenn tar vi oss en søndagstur. Lokalbefolkningen er overgitt og alle som en som kjørte forbi oss fløytet og noen stoppet og lurte på om vi ikke ville ha skyss?  "Thank you, very much, for asking, but we want to walk" :-) Kilometerne var ikke så mye å skryte av!  Det var ikke akkurat Gullfjellet opp-og-ned. MEN varmt var det, selv med solhatt!  Trude hadde glemt sin.... ;-) Vi gikk og gikk, på hovedveien, fortau finnes ikke, men den var mye pent å se på veien for innenforbi gjerdet var det Nasjonalpark! .... også var det en heldiggris som hadde fått sitt paradis bygget akkura her!!
Må innrømme, her Biggen, at jeg tenkte på deg! Om du hadde døpt drømmestedet ditt noe med "Splash" er jeg noe usikker på.... ;-)) Men her var det god boltreplass for entusiaistiske barnebarn om ikke annet!Endelig kom vi frem til "porten" og her ble vi avkrevd $3 pr. person. OK, det må jo være verd det!  Det ser jo så fantastisk ut på bildene vi har sett i vår berømmelige pilot-bok ;-)

Vi ble målløse etter nok litt traving i kaktusland! Stranden åpenbarte seg, innimellom digre lavastener!

Skoene ble ofret. Dette er tydeligvis barfotland! Jeg tror nok du hadde måtte kapitulert, Odd-Ivar, for ditt prinsipp om å beholde skoene på på land....!
Flere strender lokket, så det var bare å puste tungt inn og suge til seg opplevelsene!  Det som var en smule "tungvint", var at vi alle, ja bortsett fra meg da, hadde SEKK på ryggen med PC, MAC osv. som skulle brukes på nettkafè når vi først var på land.... ;-) Men vi er da spreke og litt smale, så vi kom nå oss innimellom og videre til neste serverdighet. Dette er GØY folkens! En aldri så liten pluss for oss som har seilt over Atlanteren og er i Caribbean. Men det må oppleves, det er ikke så lett å gjengi alt på bilder, vi skulle så gjerne! :-)
Bård til høyre.  Bård og Turde på bildet nedunder. På de "verste" stigningene hadde de laget trapper til oss!  Og på de aller verste hellingene, fant vi et tau å holde oss i.

Vi var, dessverre, ikke helt alene på stranden, men det var GOD plass!  Vi klager ikke.  Båtene våre ligger like utenfor her, men litt for langt ifra til å få dem med på bildet!  Mulig vi må gjøre noe med, akkurat det, en av dagene!!
DETTE ER GØY GRY!  BLIR DU MED PÅ TUR I MORGEN OGSÅ???????

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar