Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

torsdag 4. august 2016

Besøk av delfiner - lørdag 9. juli

 Se på dette!  Slik hadde vi det på overfarten fra Kroatia til Italiakysten, du snakker om! Ja, vi kan nesten si: È det muli´?? Men vi opplever faktisk dette, til tider - ja, selv midt ute i Atlanterhavet, hadde vi det slik!

Langt i det fjerne ser vi lastebåter som går nedover østkysten på Italia, vi er nå "like utenfor" Brindisi.

Og hva skuer våre øyne? Jo, delfiner!  Vi blir aldri lei av å få besøk av disse fantastiske skapningene!  Og det ser ikke ut som de heller blir lei, av å leke med seilbåtene som kommer
 deres vei :-) De hopper og spretter rundt oss! Svømmer om kapp med oss! Dukker under båtens baug og kommer opp igjen på andre siden. De er som regel en 4-7 stykker i følge! Og hvis vi speider skikkelig rundt oss, så kanskje vi får høye på en hval - de pleier ikke være langt unna - er vår erfaring. Men denne dagen, så vi ikke noe til hvalen.
Når vi ikke sitter å speider etter havets gleder - forbereder vi neste måltid. Rundstykker er greit å lage ombord, krever litt hevingstid, men det har vi jo anledning til..., men den store fordelen er at de ikke trenger så lang steketid.

Denne dagen var vi også så heldig at vi hadde BRUNOST i kjøleskapet! Endring av en brunostoverrekkelse til Peter, belgiser, gjorde at vi ble sittende med brunosten selv og det smakte fortreffelig med varme rundstykker til :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar