Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

søndag 22. juni 2014

JOMFRUBUR ;-)

Foranledningen er som følger:  Johnny, kaptein ombord i s/y Spurs, har omtrent like attraktivt blod som meg, så etter å ha fått hele 34 stikk i løpet av en natt, gikk Marit til innkjøp av et såkalt jomfrubur, myggens mareritt!

For en drøm, tenkte nå jeg, å få et jomfrubur!  Et marereitt, tenkte min kjære Bård!  «Hvordan skal jeg karre meg ut av det, midt på natten??»  Hvem var ivrig etter å kikke etter i alle butikker, som kunne ha et jomfrubur tilsalgs? Jo, jeg! Hvem «overså» jomfruburene som var tilsalgs, jo min kjære Bård! (Han ble faktisk avslørt ved en anledning…., ikke av meg, men av Marit, (men hun var ikke klar over min drøm på det tidspunkt), men da hadde vi forlatt stedet og retrettmulighet var ikke tilstede).
Lykken snudde seg til min fordel, da JULEPRESANGENE, skulle åpnes. Marit, medbrakt fra IKEA (Norge) hadde fått tak i et jomfrubur og brakt det med seg HELT fra Norge til St.Lucia!!  Og tro det eller ei, etter ankomst av de Caribean øyer, fantes det ikke MYGG! Jomfruburet fikk ligge i fred og Bård var (sikkert) lykkelig for det…. ;-)

Nå er vi vel tilbake til Europa, Middelhavet, og nevnte dyr er tilstedeværende! Og jeg er attraktiv igjen!  3-4 stikk får jeg hver eneste natt, enda vi, prøver etter alle kunstens regler å stenge dem ute!!  Bård?  Han får ikke et eneste ett, (stikk altså) eller dvs. han merker dem ihvertfall ikke! 

Så kom vi til å tenkte på århundredes julepresang: jomfruburet!  Det er bare å få det montert opp, først som sist! Med IKEA’s eminente bruksanvisning, fikk jeg det eeeendelig til, jeg er jo en «Enger» ;-) 

Så nå håper vi (jeg) på en rolig natt, uten jakt (blodig sådann), på våre kjære venner MYGG. Hvilken nytte har de her på jorden, egentlig????, noen som vet!!???? 

2 kommentarer:

 1. Det var ikke vårt ønske at dere skulle få bruk for jomfruburet, men det er greit å ha på lur :-) Da kan du sove trygt om natten og unngå å få et eneste nytt stikk :-) Skipper Bård finner nok fort ut av hvordan det virker med "nettåpningen" :-) Ellers må jeg bare minne om at de 35 stikkene som J fikk, var bare de på ryggen!!!! Han hadde vel så mange på bein og armer. Men de gadd vi ikke å telle :-) Så det neste spørsmålet, kjære Skipper Gry : Hvor er dere nå? :-)

  SvarSlett
 2. Hei, igjen! Nettåpningen går i grunnen greit...., men ellers er det så mye netting... at noen av det ligger inntil kroppen vår! Ja, Bård!! , fikk til og med et stikk på hånden! Han som aldri får stikk! Jeg ser ikke så verst ut, og 15 mygg er nå hensides, og jeg sover trygt igjen! Utrolig "artig" å se dem sitte utenfor å kikke inn.... og ikke få has på oss!!

  Ja, nå er vi altså i Torrevieja! Har vært her siden søndag formiddag!! Her er det jo fint og blir tydeligvis mer og mer ivaretatt! Koselige gater, rene og pene! Dette begynner å minne om Portugal!

  Vi fikk en dag ekstra her.... ref. bloggen...!! ;-( Ikke så galt, tross alt. I morgen går turen videre, mot Barcelona... Vi har jo vært omtrent til Alicate før...., så nå blir det litt mer Spaniakyst, før turen går over til Balerene...!! Og det blir omtrent 6-7. juli.... :-)

  Stor klem fra oss!!

  SvarSlett