Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

torsdag 26. juni 2014

Husker du?? Playa del Albir


I dag må jeg innrømme at jeg har sagt..., noen ganger til min kjære ektemann, husker du???  Husker du???  husker du???  Og jo, selvsagt så HUSKER han!!  Men vi må innrømme at vi husker litt forskjellige ting og det er jo bra å få tatt en liten oppsummering på! For her har vi seilt før, og føler oss faktisk hjemme! Ja noe av terrenget... på land altså!! :-) kan minne om Norge!!  ... og vi må jo være samstemte, eller??

Vi har hatt DEN flotte seilasen i dag! Medvindsseilas! Vi er jo kommet i downwindsailors-klassen, så noe annet er jo, egentlig, ikke tema!!  Og ikke nok med det, vi er jo i Blue Waters sailors-klassen også og de, har skjønt det!  Ha god tid!! Legg fra land når vinden blåser i din retning!  Og der er vi, de-lux!!

Så seilasen fra Torrevieja til Albir var rene surfeseilasen! Riktignok er ikke vinden alltid like tilstedeværende...., men akkurat det kan vi jo ikke klage på!  Og at rekefiskerne, de med trål ute har plottet ut samme løype som oss, er jo bare hyggelig!!!  Da kan vi vinke til hverandre, skal du? eller vi? vike litt til barbord/styrbord??  Bør vi starte motoren, for å komme litt


foran deg??  Hadde det vært lurt??  Vi, for vår del, vil jo helst ikke komme i trålen??? Måkene som følger reketråleren vil defenitivt ikke bli særlig fornøyd, det er vi helt overbevist om! Vi ble enige, med "alle" reketrålerne - i dag! :-)

Enden på Albir, majestetiske fyrtårn, med det fantastiske navnet: Punta Bombarda!

Så her ligger vi på svai, utenfor Albir, sammen med resten av Europas nasjonaliteter og føler oss veldig lykkelige!

.... og håper inderlig på at temperaturen i vannet i morgen, for morgendukkerten, er akseptabel!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar