En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

lørdag 7. juli 2012

Vinsmaking i Vrboska

Oppe ved kirken, midt i Vrboska, kan man få kjøpt seg vin, både rød og hvit. En veldig hyggelig dame, som er engelsktalende, har tatt opp svigerfamiliens tradisjon med å lage vin - Vina Pinjata.

Vi var en liten gjeng som bestilte vinsmaking også, med ost & skinke (den lokale). Velsmakende og veldig hyggelig i koselig atmosfære.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar