Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

søndag 8. juli 2012

Topptur på Lastova

Konoba Trition Restaurant - Lastova
Her føler vi oss alltid velkommen og har dermed vært her flere ganger! Vi bakker inn til kaien og der står det spreke karer og tar oss i mot.  Ja, de hopper gjerne ombord og hjelper deg med fortøyningene også :-) Her blir det ikke stilt spørsmål om vi trenger hjelp, det er tydeligvis en del av servicen. Kokken står i vinduet i restauranten og følger med. "Hvor mange er de ombord?  Fine gjester, som skal få nyte mine kokkekunstner i kveld.... Norveska!" ;-)

Og fra restauranten er det mulighet for å strekke litt på bena! Det er nemlig ikke så mange steder på vår seiltur, det er mulighet for en aldri så liten topptur!  Og som ekte bergenser, liker jeg utsikt.... ;-)


Og vi får som fortjent! Vel oppe, og vi får nydelig utsikt mot Korcula. Det er også en spennende øy i farvannet. En øy som det virkelig er historisk sus over og det skal jeg komme tilbake til!  Turen var faktisk ikke mer enn 3 km. lang, men i 35 varmegrader og rimelig kjapp gange, må vi innrømme at vi kjente melkesyren i lårene!

Vi ser jo at de fastboende har en litt annen stil og tempo på ganglaget....., så de bare rister på hodet sitt og sier "Norveska" - der vi strener avgårde med ryggsekk.


Vel ombord, fornøyde med dagens økt, får vi nyte dagens solnedgang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar