Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

torsdag 5. juli 2012

Vi kan ikke bare "feriere", litt plikter er det også

s/y Morgengry måtte på land for understellsbehandling
I Kastela Marina, midt mellom Trogir og Split, har de kapasitet til å ta opp stooore båter, opptil 60 tonn.  Vår veier bare 10 tonn, så det var god margin! :-) Vi hadde bestemt oss for at Serviceteamet på Kastela Marina skulle få ta undervannsskroget, mens vi foretok oss litt forskjellig "forefallende" arbeid. Været viste seg fra sin beste side, 37 gr. i skyggen og stekende SOL fra solfri himmel!  Til neste år har vi bestemt oss for at dette skal gjøres i mai, i håp om en litt mer arbeidsom temperatur for iskalde nordmenn som ikke er helt klimatisert .... ;-)
Det gule flagget betyr bokstaven Q, vi har krysset grenselinjen
Til venstre ser dere Bergens Seilforenings-vimpel
over ACI Marinas vimpelNå har båten vårt vært 18 måneder i Kroatia og da er reglene at vi må ut av landet, dvs. vi må krysse en grense. Det er ingen regler så sier om hvor lenge. Vi valgte den Italienske grensen. Vi stemplet ut av Kroatia v/øyen VIS. Etter noen dager var vi tilbake og valgte å gå inn til Starigrad på øyen Hvar. Det gule flagget vaiet i salingen, like under det Kroatiske gjesteflagget. I gamle dager, når dette gule flagget vaiet i salingen, bar det bud om at skuten ikke hadde pest ombord. I dag sier det noe om at skuten ønsker å bli stemplet inn som gjester i landet ;-).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar