En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

onsdag 11. juli 2012

TRIM

Kan smilet bli bredere??
Jeg er en utrolig fornøyd seiler som har funnet en lett måte å få dagens trim på!  Båtens lengde 13,68 x 2 + 4,25 bred x 10 runder!  Og det er ikke bare FØR frokost fruen må til pers. Neida,  jeg prøver så godt jeg kan å ta de foreskrevne meterne før hvert måltid.  Så et sted mellom 600-900 mtr. blir det jo på en dag!

Og fysioterapeuten? Om hun ble fornøyd da jeg kom hjem? Hun var strålende fornøyd!  For hun var ikke fullt så imponert over trimprogrammet jeg hadde i mai mnd.! Da var det nemlig polering av skutesidene.... ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar