En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

fredag 6. juli 2012

Regatta med nydelige trebåter! GODT vedlikeholdt

Stemning og nostalgi på fjorden! 
Mon tro om de seiler med handicap-system?

En fredag i juni måned samles herrene til dyst!  Det blir flere tevlinger i løpet av dagen og det som gjør det så spesielt, er at de har drikkepause hver gang de kommer til land! Det blir mange "shot'er" etterhvert, og stemningen blir gaske så bra etterhvert!


Regatta, rett utenfor bryggen vår i Vrboska!
Marias kapell fra 1400-tallet


Når mørket siger på, samles de på en liten plass med en liten kapell som midtpunkt. Klokken i tårnet ringer stadig og det lokale mannskoret synger nydelige balllader! Eller er det drikkeviser de står så seriøst og synger? ;-))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar