En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

torsdag 29. mai 2014

Bumerket vårt..... ;-)

I godt selskap, med 1000-vis av langturseilerer, har vi, også, malt vårt bumerke på moloen i Horta.

Det er en ganske så kjedelig mur, stygg som juling, merket av tidens tann, eller er det vann? Det må jo være det? Bare jeg som ikke husker utsagnene helt korrekte.

s/y All Linn fulgte vi i fjor, på deres langtur. Vi har hatt stor glede av bloggen som de skrev, anbefalte steder og erfaringer som de la ut! Og så var det veldig gøy å lese hvilket liv de levde, mens vi var hjemme i Norge og forberedte vår
langtur!


Og så har vi jo, til venstre s/y Endely. Bumerket fra 2009!  Godt synlig ennå, Elisabeth og Bjørn Åge!! Åhhh, så gøy vi syntes det var å følge dere og sende meldinger!  Tenk at nå er det vår tur å male på muren!! OG ikke minst få meldinger av dere!  Vi setter umåtelig pris på det, det skal dere vite!  Dere er noen av våre trofaste støttemedlemmer pr satelitt-tlf. og mail :-)

 Likeså s/y Serenity!  Vi fulgte dere HVER eneste dag og var nesten litt skuffet hvis vi ikke fikk den daglige dosen med "Serenity".  Dere er ikke glemt på Horta ennå. Bumerket er tydelig lesbart og vil nok være der i mange år ennå!  Ser dere har god plass til et år, eller to å skrive på?!
... og her har dere vårt!  Ja, kjenner du det igjen, Jarl?!! Ja, det er det som du har "diamantslipt" inn på ankerdramglassene våre!  Ikke helt riktig gjengitt... du skulle jo vært her å hjulpet oss!! (men jeg har gjort så godt jeg har kunnet!)

Vi hadde faktisk lenge tro på at vår svigersønn Frode skulle hjelpe oss, akkurat med dette kunstverket. Men dessverre, som grafisk designer i TV2 og nær liggende fotballVM, klarte han rett og slett ikke å kombinere fritid/kunstnerisk utfoldelse og jobb.  Og jobben må komme først, akkurat det skjønner jo selv vi :-)
Muren, eller bølgebryteren, er flere meter lang. Ja den er på hundredevis meters lang.  Her har dere et lite inntrykk av kunsten i nærheten av vår "kunst".


2 kommentarer:

  1. Vi er ankommet Tyrkia, men har problemer med bloggen deres i båten. Den er sperret i de offentlige nettverkene. Tror det må være fordi dere har fått så mange store fisk :-) Ønsker dere en riktig god overfart til Spania :-)

    SvarSlett
  2. 1000-takk for det Marit! Og i skrivende stund kan jo jeg takke også takke for ALLE de HYGGELIGE SMS'ene vi fikk på satelitt-telefonen! Må innrømme at du/dere stilte i særklasse på antall meldinger! Det var utrolig koselig!! Klem fra oss begge til dere begge!!

    SvarSlett