En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

søndag 2. september 2012

Starigrad, på Hvar - øy Kroatia

Starigrad er Europas eldste by, står å lese! En koselig by med 2500 innbyggere. Turisme står i fokus her også og restaurantene står i kø for å få akkurat deg som gjest. Vi beveget oss litt fra selve havnen, inn i et smau og fant en koselig plass hvor utsikten og fasinasjonen var vel så god oppover som fremover :-)

Her har vi vært på tur med s/y Mikkel i noen dager. Først på svai like utenfor Solta og i dag på litt mer historisk grunn. Tenk vi er 3 båter fra Bergens Seilforeing i samme farvann!  Om vi koser oss sammen? Det gjør vi, noe veldig!!! ;-)
Bård inspiserer strandpromenaden

Smitt & Smau her også :-)

Fiskegarn gir atmosfære

s/y Mikkel - også fra Bergens Seilforening :-) !!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar