En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

søndag 2. september 2012

s/y Mikkel kommer på besøk!

Rett utenfor Maslinica (Solta) fant vi denne ydyllen

s/y Mikkel og Morgengry side om side
Tenk, i Kroatia, skulle vi ende opp, både Mikkel og Morgengry!  Varmere og mer stabil værtype trekker, det må vi innrømme. Og, det er jo slett ikke så dumt å prøve noe nytt, etter å ha seilt norskekysten (ihvertfall sørover) i storm og stille, med ulltøy og bikini? i over 20 år. Vi vet det, vi har norskekysten nordover tilgode. Og hvem vet, kanskje vi avslutter vår seilkarriere med en tur til Svalbard! :-) Drømmen er der, må vite!
Pytt i panne
Det ble "pytt-i-panne" til middag. Litt fra Mikkels bysse og litt fra Morgengrys bysse. Og egg på toppen, det syntes Jarl det måtte være!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar