En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

søndag 2. september 2012

Rederparet

Bård & Gry
Her er vi, knipset på dagens restaurant. Når vi er mange, gode venner, samtidig på et sted, så blir det til at vi går ut og spiser middag sammen! Det er veldig koselig og ingen trenger å være dagens kokk i over 30 grader. Det er ganske så varmt å stå i byssen å lage mat! Varme retter serveres stort sett i god tid etter klokken 20:00. Likeså restaurantbesøk, de egner seg best etter at solen har gått ned :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar