En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

mandag 27. august 2012

Vi blir kjent med venners familie

Andreas og Jacob

Sverre er far til de gode brødrene Andreas&Jacob

Jostein i fin stil i Vrboska, onkel til Frode

Det er utrolig koselig å få besøk ombord! Andreas og Jacob er barnebarn til noen av våre beste venner, Gretha&Jarl. Og tenk vi treffer dem i Kroatia også :-) 1000-takk til Jacob og Andreas for de fine tegningene dere lagde til oss!  De lyser opp i loggboken vår! (Godt jeg hadde med gode fargeblyanter, klistermerker og pakkebånd :-))
Olaug, Ingelinns svigermor og Frodes mor :-)

Frode & Ingelinn koser seg på fordekket :-))
Gaver kan være så mangt! Og Onkel Jostein var heldig ?!?, han fikk en reise i 60-års gave! , og det ombord i s/y Morgengry!  Lillesøster Olaug ble med og giverne Frode & Ingelinn. Og vi koste oss som vertskap og prøvde å gi noen minner for livet :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar