Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

søndag 4. august 2013

Klargjøring av båt for overfart til Kreta

Bård i munter pasiar med Nisyros havnekaptein.
Nå har s/y Spurs forlatt oss. Og vi innrømmer det gjerne, det er rett og slett rart å seile alene på loffen!  Men nå blir det slik, i stor grad fremover!  Vi har sett etter dere i dag, Marit&Johnny, sånn automatisk, og tenkt masse på dere!  GOD tur til Tyrkia :-)

Og vi, har seilt tilbake til Nisyros for klargjøring av båt for overfart til Kreta. Vi regner med å bruke godt og vel et døgn på seilasen. Satser på avreise tirsdag 6. august.
Havnekapteinen på Nisyros er en veldig blid dame! Og hun kjente Bård igjen, og utbrøt i det hun igjen måtte spørre om båtnavnet "Selv om jeg hadde skrevet Morgengry hver dag, så tror jeg ikke at jeg hadde klart å huske det!".

Ingelinn har tatt en koselig bilde av Bård og sendt til oss!  Nå er det foreviget på bloggen!  Dette er et typisk situasjonsbilde av Bård der han sitter i styreposisjon og følger med skipstrafikken og speider utover havet etter delfiner, havskilpadder og andre spennende dyr/fisker... :-)

Takk skal du ha Ingelinn!  Håper dere hadde en fin tur hjem igjen, du og Frode!


2 kommentarer:

  1. Hei igjen venner !
    Skrev en kommentar, men den ser ut som den er havnet hos Spurs,så jeg prøver igjen. Takker for fantastiske dager sammen med dere, og Gry det er viktig at når en seiler at noen tar ansvaret og speider etter delfiner,hvaler,skillpadder,flygefisk og annet som reker forbi.
    God seilas videre til Kreta. Masse klemmer fra Elisabeth og Bjørn-Åge.

    SvarSlett
  2. Hei, igjen! Takk i lige måde! Det er veldig hyggelig å bli bedre kjent med dere, live! :-) ... og når dere ser på dagens blogg, 7.8., så er speiderjobben særs viktig!

    Klem igjen!

    SvarSlett